Musa VATANSEVER

Türkiye Cumhuriyeti ilginç bir ülke. Adaletin böylesi pes dedirten olaylarla karşılaşmak, insanı gerçekten hayrete düşürüyor. Bulgaristan’ın eski DPS (Hak ve Özgürlükler Hareketi) parti başkanı Ahmet Doğan, bir zamanlar Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret dolu bir açık mektup yazmıştı. Bugün ise Türkiye’nin sokaklarında, bilboardlarda boy boy resimleri asılı ve Türk milletinden oy istiyor. İşte bu noktada gerçekten pes demekten başka bir şey gelmiyor aklıma.

Bugün bütün yetkilileri göreve davet ediyorum. Herkes görevini yapsın! Bu ülke kimsenin kişisel malı mülkü değil. Bir insan Cumhurbaşkanımıza hakaret edip sonra da gelip bu ülkenin sokaklarında kendi propagandasını yapıyorsa, burada ciddi bir sorun var demektir. Bu durum karşısında sessiz kalınamaz. Bu pankartların asılmasına kim izin verdiyse, kim bu duruma göz yumduysa hepsinden hesap sorulmalıdır. Herkes haddini bilecek ve görevini yapacak. Yetkililer, bu tür durumlarda harekete geçmeli, ihmal veya kayıtsızlık sergilememelidir.

Ahmet Doğan, Bulgaristan’da 34 yıl boyunca adeta bir hükümdarlık sürdü. Bu süreçte Türk halkını ezdi, onların haklarını gasp etti, kimliklerini zayıflatmaya çalıştı. Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da bir Müslüman mezarlığı bile olmamasına rağmen bu durumu düzeltmek için kılını kıpırdatmadı.
34 yıl boyunca bu sorunları çözmek umurunda bile değildi, ama şimdi gelip Türkiye’de oy isteme cüretini gösteriyor. Vallahi, yuh derler insana! Yuh!

Türkçe eğitim hâlâ Bulgaristan’da yok, vakıf mallarımızı geri alamadık, okullarımız, medya organlarımız yok. Ahmet Doğan, 34 yılda bunların hangisini çözdü? İki hükümeti yıktın, bir hükümeti kurdun, ama bunları hep kendi çıkarın için yaptın. O zaman halkın sorunları aklına gelmedi, şimdi mi milletin gücünü hatırladın? Çünkü bu millet, yıllarca sorgusuz sualsiz oylarını sana verdi. Sen de onların iyi niyetini sömürdün. Ama o devir kapandı! Artık deniz bitti, beyefendi. Bu millete ihanet edenlere oy yok.

Bizler Türkiye’de yaşayan soydaşlar olarak Bulgaristan’da oy kullanıyoruz, ancak ne yazık ki milletvekili seçilemiyoruz.
Bu durumu bir kez olsun düzeltmek için 34 yılda hükümet düşürmeyi düşündün mü? Hükümetin ortağı oldun, ama bu meseleyi gündeme getirmeyi aklından bile geçirmedin. Devletin pastasını ben bölüyorum diye konuşurken, bizim Türklerin sorunları aklından hiç geçmedi.
Şimdi hangi yüzle çıkıp oy istiyorsun? Gerçekten rezil bir durum.
Kırcaali’den milletvekilleri içerisinde çıkan bir ajan var, o da sensin! O eski günler geride kaldı. Artık başka kapıya! Bu millet senin yalanlarına kanmaz.
Hain Ahmet Doğan’ın bilboardlarda asılı yüzsüz propagandaları derhal indirilmelidir. Görevini yerine getiren, adaleti sağlayan bir Türkiye istiyoruz.
Bu ülkede hainlerin yeri yok, bu halktan sana oy yok!
Kalın sağlıcakla, adaletle!

Reklamlar