Ertaş ÇAKIR

Cevdet Çakırov: Silistre’den Seslenen Derebeyine Yanıt

Cevdet Çakırov, bir kez daha derebey zihniyetiyle halkın karşısına çıkıyor ve Silistre’den oy istiyor. Kendi bölgesini bırakıp burada boy gösteriyor, sanki Silistre’de halkın başka alternatifi yokmuş gibi davranıyor. Peki, Çakırov’a soralım: Kendi bölgeni bırakıp burada ne işin var? Silistre’nin çocukları, gençleri beceriksiz mi ki sen buradan aday oluyorsun?

Silistre halkı, kendi çocuklarına güveniyor, kendi insanlarının bu bölgeyi en iyi şekilde temsil edeceğini biliyor. Ama sen, Cevdet Çakırov, Silistre halkını küçümsüyor olmalısın ki, başka bir bölgeden gelip buradan oy isteyebileceğini zannediyorsun. Bu halk, kendisine yabancı olan, sadece çıkar peşinde koşan siyasetçilere oy vermez.

Kendi Bölgenizi Bırakıp Burada Ne Arıyorsun?

Cevdet Çakırov, kendi bölgesinde bile halkın güvenini kaybetmiş biri olarak şimdi başka kapılara dayanıyor. Peki, kendi bölgeni neden bıraktın, Cevdet? Kendi halkına fayda sağlayamamış, kendi bölgesinde halkın güvenini kazanamamış birinin Silistre’de ne işi var? Silistrede gençler kalmadı mı?

Silistre halkı, kendi sorunlarını en iyi kendi çocuklarının bileceğini çok iyi bilir. Senin buradaki adaylığın, halkın iradesine saygısızlık etmektir.

Silistre’nin gençleri, çocukları, kendi şehirleri için en iyisini yapacak potansiyele sahipken, senin gibi dışarıdan gelen birine neden güvenip oy versinler? Halkın sorunlarını bilmeyen, bu topraklara yabancı biri, nasıl olur da bu bölgeyi temsil edebilir? Silistre halkı bu oyuna gelmez! Silistre kendi çocuklarına oy verir yabancılara değil…

Kendinizi Ne Zannediyorsunuz?

Siz, Cevdet Çakırov ve sizin gibi düşünen siyasetçiler, kendinizi ne zannediyorsunuz? Kendi halkınıza fayda sağlamamışken, başka bölgelere gidip oy toplamakla nereye varabilirsiniz? Silistre halkı, kendisine dayatılan bu derebey zihniyetini kabul etmeyecek kadar bilinçlidir. Silistre’de halkın kendi çocukları var, onlar bu şehri en iyi şekilde temsil eder. Senin burada işin yok.

Silistre halkı senin ne olduğunu çok iyi biliyor, Cevdet. Halkın iradesini yok sayan, halkın gerçek sorunlarına uzak duran bir siyasetçinin burada aday olması sadece bir çaresizlik göstergesidir. Kendi bölgeni terk edip başka bölgelerde oy aramak, halkın seni artık istemediğinin en büyük kanıtıdır.

Silistre Halkının Kararlılığı Güvendir

Silistre, her zaman kendi insanına güvenmiş bir bölgedir. Bu halk, dışarıdan gelip sadece kendi çıkarlarını düşünen siyasetçilere asla güvenmez. Cevdet Çakırov, Silistre’de kendine yer bulamaz. Bu halk, kendi gençlerine, kendi çocuklarına güvenir ve onları temsilci olarak görmek ister.

Bu toprakların çocukları, kendi şehirlerini en iyi şekilde yönetebilecek kapasitededir. Onları beceriksiz gibi göstermeye çalışan, başka bölgelerden gelip halkın iradesine ipotek koymaya çalışanlar bu seçimde gereken cevabı alacaklar. Silistre halkı, dışarıdan gelen bu derebey zihniyetine teslim olmayacak.

Son Söz: Silistre’de Size Yer Yok

Cevdet Çakırov, halkın iradesine saygı göster ve başka kapıya git. Silistre halkı, senin gibi çıkar peşinde koşan siyasetçilere boyun eğmeyecek. Bu bölgenin çocukları, bu halkın sorunlarını en iyi şekilde anlayacak ve çözüm üretecek potansiyele sahiptir. Halk, senin gibi halktan kopuk siyasetçilere değil, kendi içinden gelen, halkın yanında olan liderlere oy verecek.

Silistre’de size yer yok, Cevdet Çakırov. Bu halk, kendi yolunu çizecek ve seni tarihe gömecek.

Reklamlar