Şakir ARSLANTAŞ

Ahmet Doğan ve kurduğu siyasi düzen, 34 yıldır Kırcaali ve Razgrad halkının geleceğini şekillendirme iddiasıyla sahnedeydi. Ancak bu uzun süre boyunca ne yazık ki vaat edilen değişimler gerçekleşmedi, verilen sözler tutulmadı. Bugün halkın sorduğu en temel soru şu: 34 yıldır yapamadıklarını şimdi nasıl yapacaksın?

Doğan, yıllar boyunca kendisine büyük bir destek sağlayan Türk topluluğunun güvenini kaybetti. Dil eğitimi, kültürel haklar, ekonomik kalkınma gibi konularda ciddi adımlar atamadı. İnsanların iş, eğitim ve kültürel haklar gibi temel taleplerine kulak tıkayan bir lider, halkın gözünde inandırıcılığını yitirir. Kırcaali ve Razgrad halkı artık geçmişin eksiklerini, hatalarını ve ihmallerini değil, geleceğe umutla bakacak bir lider arıyor.

Bu seçimler, sadece bir oy kullanımı değil, aynı zamanda tarihsel bir dönüm noktası olacak. Doğan’a destek vermek, bu eski düzenin devamını desteklemek demektir. Halk, bu seçimde onu sandığa gömerek, tarihteki yerini çizmek istiyor. Kırcaali ve Razgrad, yeni bir başlangıcın arefesinde ve bu başlangıç eski düzenin, eski “derebeylik” anlayışının bitişi anlamına geliyor.

Ahmet Doğan’a oy vermek, 34 yıl boyunca değişimi engelleyen, toplumu bölen, yıllardır aynı kısır döngüde dönen bir sistemin devamını onaylamaktır. Bu seçimlerde Kırcaali ve Razgrad halkı, bu düzeni sonlandırma iradesini gösterecek. Sandıklarda Doğan’ın bir daha çıkmaması için gereken mesajı vererek onları sandığa gömecek…

Yeni bir umut, yeni bir başlangıç için eskiyi geride bırakmak gerekiyor. Halkımız bu seçimde köhnemiş politikaların yerine, genç ve dinamik bir geleceği seçme iradesini gösterecek. Çalışmayan, halkın taleplerine cevap vermeyen, gelişimi desteklemeyen hiç kimse artık oy alamayacak. Seçim sonrası bu yeniliği benimsemeyen, çalışmayan kim varsa, sandıkta gereken cevabı alacak.

Kırcaali ve Razgrad halkı, tarihte kendisine ihanet edenlerin yanında duranlarla değil, geleceğine umut olanlarla yürüyecek. Sandıktan bir yeni başlangıç çıkacak ve bu başlangıç, uzun yıllar beklenen değişimin başlangıcı olacak

Reklamlar