Oya CANBAZOĞLU

Bir Derebey Daha Ruse’den Seslendi: Ramadan Atalay’ın Umutsuz Çağrısı

Bir zamanlar halka sırtını dönen derebeylerin devri bitti sanıyorduk. Ancak, Ramadan Atalay, saraylardan halka sesleniyor ve Ruse’den oy istiyor. Atalay’ın halktan kopukluğu ve gerçeklerden uzaklaşmış olması, bu isteği oldukça gülünç hale getiriyor. Saraylarda yaşayan, halkın sorunlarına duyarsız kalan biri şimdi ne yüzle halktan destek bekliyor? Ramadan Atalay, başka kapıya git!

Saraylarda Yaşayan Birinden Halka Çözüm Beklenir mi?

Ramadan Atalay, siyaset sahnesinde halktan kopmuş, kendi çıkarlarını gözeten bir figür olarak biliniyor. Saraylarda yaşayıp, halkın derdini bilmeyen biri, nasıl olur da Ruse halkından oy isteyebilir? Yıllardır halkın sorunlarına çözüm üretmeyen, onların ihtiyaçlarını göz ardı eden Atalay, şimdi oy istiyor. Ama bu halk, Ramadan Atalay’ın gerçek yüzünü çok iyi biliyor.

Atalay, yıllarca kendi rahatlığı için halkı unuttu, halkı kendi çıkarlarına feda etti. Şimdi ise, Ruse’de oy bekliyor. Fakat bu halk, böyle çıkarcı siyasetçilerin peşinden gitmeyecek kadar bilinçli. Ruse halkı, gerçek çözümler üretecek, halkın içinden gelen liderlere oy verir. Saraylarında oturup halktan oy isteyen biri değil.

Sizi Beş Bölgeden Yazsalar Da Size Oy Yok

Ramadan Atalay gibileri, sadece bir bölgede değil, ne kadar çok bölgeden aday olsalar da sonuç değişmez. Çünkü halk artık sizi tanıdı, neyin peşinde olduğunuzu biliyor. Sizi beş ayrı bölgeden aday gösterseler bile, halkın size oy vermeyeceği aşikar. Halk, yıllarca çıkar peşinde koşan, halkı unutan liderlerden bıktı.

Atalay, beş farklı bölgede aday gösterilmiş olsa bile, ne yazık ki halkın güvenini kazanması mümkün değil. Çünkü halk artık, gerçekleri görüyor ve çıkarcı siyasetçilere karşı bilinçli bir duruş sergiliyor.

Halk Artık Kendi Yolunda

Ruse halkı, artık kendi yolunu çizmek istiyor. Halkın dertlerine kulak asmayan, sadece kendi lüksüne bakan biri bu şehirde oy alamaz. Ramadan Atalay, kendi saraylarına geri dönebilir. Çünkü bu halk, onu ve onun gibileri artık istemiyor. Bu, sadece Ruse halkının değil, her bölgedeki halkın ortak tavrıdır.

Artık çıkarcılara, halka sırtını dönenlere yer yok. Ramadan Atalay, ne Ruse’de ne de başka bir yerde kendine yer bulamayacak. Saraylarda oturup, halkın acılarını görmezden gelerek siyaset yapanların dönemi sona eriyor. Bu halk, gerçek çözümler üreten, halkın içinden gelen liderleri destekliyor. Saraylarda yaşayan, halkın sorunlarına uzak olan birine bu seçimde yer yok.

Son Söz: Size Oy Yok

Ramadan Atalay, oy istemek için başka kapıya gitmelisin. Ruse halkı, kendi çıkarlarını düşünen, halkı yalnız bırakan birine oy vermez. Siz beş farklı bölgeden aday gösterilseniz bile, bu halk size güvenmiyor. Artık halkın içinden gelen, gerçek liderler iş başında.

Halk sizi çok iyi tanıyor ve sizin gibi çıkar peşinde koşan siyasetçilere ne Ruse’de ne de başka bir yerde oy yok.

Reklamlar