Şakir ARSLANTAŞ

34 yıl boyunca Bulgaristan’da siyaset sahnesinde olan Ahmet Doğan, yıllardır çözülmeyen sorunları ortada bırakıp şimdi yeniden oy istiyor. Okullarda Türkçe eğitimi sağlanamadı, vakıf malları geri alınamadı, kültürel haklar geliştirilemedi, başkentte Müslüman mezarlığı yok. Peki, bu sorunları çözmek için adım atmayan biri şimdi halkın karşısına hangi yüzle çıkıyor?

Sorunlar Ortada, Sorumlu Kim?
Türk toplumu yıllardır aynı sorunlarla boğuşurken, Ahmet Doğan ne yaptı? Kendi siyasi gücünü pekiştirmek için hükümetler kurup yıktı ama halkın dertlerine derman olamadı. Kendi çıkarlarını halkın çıkarlarından önde tuttu, bu da herkesin bildiği bir gerçek. Şimdi hangi yüzle yeniden oy istemeye cüret ediyor?

Oy İsteyenler de Vicdanını Sorgulamalı
Ahmet Doğan’ın yanında durup onun adına oy isteyenlere de seslenmek gerekiyor. Bugün onun için sokak sokak dolaşanlar, yarın kendi çocuklarının yüzüne nasıl bakacak? Ahmet Doğan’ın yıllardır yapmadıklarını, çözmediği sorunları bilmiyorlar mı? Halkın haklarını görmezden gelen birini desteklemek, onun yanlışlarına ortak olmak değil midir?

Ona Oy Vermek Vicdani Bir Suçtur
Artık Ahmet Doğan’a oy vermek, halkın haklarını gasp eden bir zihniyeti desteklemek anlamına gelir. Yıllardır Türklerin haklarını savunamayan, onları yok sayan birine oy vermek vicdani bir suçtur. Bu seçimlerde halkın, gözlerini açıp doğruyu göreceğine inanıyoruz. Vicdanı olan kimse böyle birini desteklememeli.

Karakterini Ortaya Koyma Zamanı
Bu süreçte herkes kendine yakışanı yapacak. Kimisi halkın yanında duracak, kimisi ise çıkar uğruna yanlışın yanında yer alacak. Fakat tarih bu tercihleri unutmaz. Bugün Doğan’a destek verenler, yarın vicdanlarının ve toplumun önünde hesap vermek zorunda kalabilirler. Gerçek liderlik, halkın dertlerine çözüm bulmakla olur, sadece kendi çıkarlarını düşünmekle değil.

Son Çağrı: Hainlere Yer Yok
Ahmet Doğan, halkın güvenini yıllar önce kaybetti. Bu seçimlerde insanlar, kendilerine sırt çevirenleri unutmayacak. Türk toplumunun desteğini hak etmeyenlere, sandıkta gereken cevabı verecekler. Bu topraklarda hainlere yer yok. Kendi menfaatleri için halkın haklarını görmezden gelenler artık buradan oy alamazlar.

Reklamlar