Скъпи млади приятели,
2024 година е особено важна година, защото тя отбелязва половин век от началото на политическия път на Ахмет Доган, фигура, която има дълбоко влияние върху българската политика и по-специално върху турците живещи в България и техните права.
Ахмет ДОГАН е вербуван за първи път 1974 година
50 години минаха от вербуването му.
От 1974 г. насам Доган е оставил следа, но за съжаление, не винаги в полза на тези, които е обещал да защитава.
За тези 50 години много от вас са чували и виждали как избирателите се манипулират, как техните искрени надежди и очаквания са били използвани в политически игри, които не служат на техните интереси.
Младите трябва да помнят, че истинската промяна идва с честност, с посветеност към народа
Не можем да си позволим да забравим тези, които години наред са обещавали, но никога не са изпълнявали. Младите трябва да помнят, че истинската промяна идва с честност, с посветеност към народа и със смелостта да се изправят срещу корупцията и злоупотребите с власт.
Не забравяйте тези, които са изоставили своя народ
Политиката трябва да служи на хората, а не на тесни лични или партийни интереси. Не забравяйте тези, които са изоставили своя народ, които са предали доверието на избирателите, обещавайки защита на културата, езика и правата им, а всъщност са работили за лични облаги.
Вашето бъдеще, бъдещето на нашата общност, е във вашите ръце. Бъдете мъдри и не позволявайте на старите грешки да се повтарят. Запомнете тези, които са причинили вреда, и направете така, че вие да бъдете поколението, което ще донесе истинска промяна.
С уважение,
Рафет УЛУТЮРК
БУЛТЮРК
Reklamlar